Egy Blog

#696 - Pörgetős

2013. január 02. - ZsubiHUN

Nem tudom kinek a fejéből pattant ki az a gondolat, hogy a konditermekben meg nem nevezett DJ-k és ál-DJ-k zenéit nyomják, de egy ügyes kis vascső társaságában beszédbe elegyednék az illetővel. Ilyen zenére edzeni egyáltalán nem lehet. Illetve lehet, csak szarul. Túl kiszámítható, túl egysíkú, az ütem sosem változik, hiába indul egy újabb 43 perces megamix dídzsélóseggszőrtől. Maximum kardiózni lehet rá, mert ott kell a folyamatos, változatlan ütem, ami beállítja a ritmust, az ember akár kiszalad a világból! De minden másra alkalmatlan. Rock, metál kell, mert ezek változatosak, pörgetnek és nem utolsó sorban van eleje, közepe és vége. Nem átmenet nélkül indul a következő, akár fel lehet rá építeni egy egész gyakorlatot. A következő dalra pedig a következőt.

Megoldás lenne, ha a telefonomról menne a nekem tetsző, de azzal kizárnám a külvilágot és ezt nagyon nem szeretem, még az utcán is csak olyan hangerővel hallgatom a zenét, hogy halljam az autókat, a járókelők hangját.

Metált a fitness/kondi termekbe!

Ennél már csak az rosszabb, amikor egy véletlenszerűen kiválasztott rádiót kell hallgatni, minimális hangerővel, tehát még az informatív hírműsorról is lemaradsz, mert pont akkor fognak üvöltözve fekve nyomni.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr265087821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása