Egy Blog

#692 - Te hogyan fogod?

2012. október 19. - ZsubiHUN

Az aktuális Men's Helatlh magazinban (nyáron jelent meg újra magyarul, egy hete kapható a második szám) van egy négy oldalas cikk arról, hogy hogyan vezessünk télen. A cikk írója 10 jó tanáccsal látja el az olvasót, aki így már biztosan nem fog meghalni, hiszen tudja mi a teendő, ha vészhelyzet van. Szokás szerint a Hungaroring belsejében kialakított, leánykori nevén Gerhard Berger Vezetéstechnikai Centrum pályán próbálkoztak nem felborulni. Az autót Gyurta Dani terelgette, és életben maradt. Legalábbis gyászjelentés nincs az utolsó oldalon, de még egy árva kiégett, totálkáros autó sem.


A lényegre térve, erről az írásról jutott eszembe, hogy megkérdezem a k. olvasóimat (mind az ötöt), hogy hogyan fogják a kormányt. Azt, amelyik az autóban van és nem azt, amelyik az országot vezeti, mert utóbbit szerintem mindenki vasvillával szeretné megfogni. Előre jelzem, hogy rossz válasz nincs, felőlem aztán mindenki úgy terelgeti az autóját, ahogy akarja, a lényeg, hogy jól csinálja. Jöjjenek hát az opciók:


- 10 és 02 óránál,

- 9 és 03 óránál,

- jobb kéz 12 óránál, a bal könyököl az ablakban/kilóg az ablakon,

- bal kéz 12 óránál, jobb a váltón/könyöklőn,

- bal kéz 12 óránál, jobb a csajom combján,

- bal kéz 6 óránál, a jobbal a pöcsömet vakarom,

- jobb kéz 6 óránál, a ballal a pöcsömet vakarom,

- lábbal kormányzok, a kezeimmel mutogatok a mazsoláknak,

- bal kéz 9 óránál, jobb kéz a dudán.


Kommentben jöhetnek a válaszok és egyéb stílusok, ha valakinek egyik sem tetszene a fentiek közül.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr935448355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása