Egy Blog

#686 - Hooters

2012. szeptember 02. - ZsubiHUN

Egy hete, hogy megnyílt Közép-Kelet-Európa első Hooters gyorsétterme Budapesten. Tele is volt a TV, internet és újságok a Didibár eljövetelével, aki tehette blogolt róla, többen is ki is próbálták. Nekem, lévén hó végén nyílt a hely még nem volt lehetőségem elmenni és felmérni a kínálatot, de a szép lányokat leszámítva ez csak egy nagyon narancs gyorsétterem lesz. Legalább a Fidesz könnyen fel tudja majd használni a kampányában, hiszen mellekkel mindent el lehet adni. Az említett médiumok is ezt helyezték előtérbe, a lányokon kevés ruha és nagy mell van, erről híres a Hooters, de a felvételin nem ez volt az elsődleges, a kisugárzás többet számított. Ezt természetesen senki sem hiszi el, de ha az igazat mondanák mennének a nők jogaiért harcolók (azaz a kis mellű nők), hogy ilyet márpedig nem lehet, ez diszkrimináció, a nőket csak eszköznek használják, követeljük, hogy azt a bibircsókos, összenőtt szemöldökű, de jól képzett pincér kisasszonyt is vegyék fel. Nincs igazuk, ronda nő senkinek sem kell, és ha már horror összeget elkérnek egy hamburgerért, akkor azt igenis olyan lányok szolgálják fel, akikre jó ránézni. Ha lassan készül el és odaül csevegni az asztalhoz, miközben az asztalra fekteti a melleit, örömmel várok még 10 percet a burgerre. Ellenkező esetben felállnék és távoznék a helyről, kint még talán a kirakatot is telibe köpném.

Az már csak mellékes dolog, hogy az étterem megnyitásával legalább 100 új, rendes munkahelyet teremtettek, az alkalmazottaknak rendesen fizetnek, a felszolgáló lányoknak jár a kondibérlet, műköröm, fodrász, stb. Sőt, a teljes borravalót megtarthatják, ha hinni lehet az interjúkban elhangzottaknak. A mostanában érvényes tandíjak mellett szerintem ezzel nincsen semmi gond, így legalább nem a testréseik árulásával fizetik ki ezt félévente a csajok. De ezzel senki sem törődik, mert a Hooters a csöcsökről szól.

Csecsbár.

hooters1.jpg

hooters3.jpg

hooters2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr895449689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása