Egy Blog

#685 - Vágyak

2012. augusztus 10. - ZsubiHUN

Van úgy, hogy csak lesel.


De más. Darab ideje nem írtam, van egy olyan érzésem, hogy nem is fogok, pedig mostanában érlelődik bennem egy bejegyzés. Méghozzá egy gyűjtögetős, piszkozatba lementős fajta, de a SimCity Social mellett az embernek nincs ilyenre ideje. Muhahahaha!


A Gamescomig is már csak ötöt kell aludni, amiből az elmúlt bő egy hét alvás ingerét figyelembe véve lesz három is, és kiderül, hogy mikor nullázom le a bankszámlámat. Történt ugyanis júniusban, hogy az én drágaságom (PS3 60GB) sárga ledet villantott Two Wrolds-özés közben. Szó szót követett a szervizzel, majd kiderült, hogy kilehelte a lelkét, javítani nem lehet, de legalább pénzt nem kérnek érte. Viszont van egy majdnem ht kilós papírnehezékem, zongoralakk fényezéssel! Ez azért nem kis dolog. Persze az összes mentésemnek annyi, kezdhetek minden játékot elölről, tölthetek le mindent újra és várhatom végig a GT5 órákig tartó telepítését és frissítését. Minden játékot nem fogok újrajátszani, de néhányat legalább így ki fogok platinázni. Mondjuk a Two Worlds II-ben is volt már vagy 10 órám, csudijó lesz ezt maximum 6 óra alatt újra lezavarni.


Amiért fent említett játék show-t várom, az egy pletykált árcsökkentés és új modell a Sony részéről PS3 fronton. Ezt persze nem kommentálták vagy cáfolták, de legalább már olyat is pletykáltak, hogy a jelentős slim raktárkészlet miatt még nem lesz bemutatva az új típus, és az árcédulát sem teszik barátságosabbá. Ami elég érdekes lenne, mert a szeptemberi TGS sokkal japánabb annál, minthogy ilyen dolgokat puffogtassanak akkor, Európa a fő piacuk. Igen, a Gamescom Európában lesz. Ha lesz olcsóbb és szebb PS3 a jelenlegi slim gépnél, akkor szaladok a boltba. Ha nem, akkor csak kullogok és megpróbálom nem öklendezve kirakni a polcra az új gépet.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr745449695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása