Egy Blog

#683 - Agyközpont

2012. május 29. - ZsubiHUN

Ahogy már hetekkel ezelőtt beígértem, jöjjenek az idei Agyközpont fotók. Aki olvasta az akkori bejegyzést, az most biztosan nem legyint, hogy "na, már megint azok az unalmas képek a hülye gyűjteményéről", de ez butaság, ugyanis teljesen új helyre költözött az egész. Hatalmas változás természetesen nincsen, mert a bútorzat marat a régi és a technikai berendezéseket is ugyanúgy pakoltam össze, de apróságokat így is észre lehet venni. Már aki ezek keresésében leli örömét.

Sajnos a TV-t és a center sugárzót a jelenleginél kb. 8 centivel balra kellett volna felfúrni, de valahogy csak túlélem. Persze a TV-t a konzolon lehet mozgatni, de akkor meg a center néz ki nagyon hülyén. Ezen felül még egy képet kell majd felraknom a filmek a fölé és teljes lesz.

 

agykozpont1.jpg

agykozpont2.jpg

agykozpont4.jpg

agykozpont5.jpg

agykozpont6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr885449715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása