Egy Blog

#681

2012. április 22. - ZsubiHUN

Rohamosan közeledünk az április végéhez, ami egyrészt örvendetes, mert itt a nyár, lassan negyed évszázados leszek, másrészt meg WTF, eltelt négy hónap az évből, ami éppen az előbb kezdődött.

Úgy tűnik, hogy hosszú évek után megtöröm azt a hagyományt, miszerint áprilisban friss képeket közlök az Agyközpontról. Pedig most lenne csak igazán érdemes, mert teljes átalakuláson ment keresztül, tegnap óta 95%-os készültségi állapoton van, szinte olyan, amilyenre már vágytam évek óta. Azért szinte, mert egy plusz réteg festéket még fel kellett volna vinni rá, de anyagi okok miatt sajnos ez nem volt kivitelezhető. Nem mellesleg rohadtul untam is a festékszagban alvást. Nem, nincs bódító hatással, egyszerűen nyomott leszel tőle. Az a hígító, amire gondolni tetszik.

A legutóbb ismertetett DVD/Blu-ray megtartási problémára találtam egy egyszerű megoldást, de még meg kellene vásárolni a fémlemezeket. Illetve két képet is fel kel rakni, amikhez képkeretet kell venni. Ezért tolódik minden májusra, de ha készen lesz, ország-világ a csodájára fog járni!


Májusban, amint rendeződik a fent említett pénz probléma, sportolás tekintetében is visszatérek a súlyok közé, tegnap újra fellelkesedtem (két hónap kihagyás után), nem állítotok meg! A pénz problémát egy rosszul elhelyezett hölgy okozta, de hát ez van, ha az ember...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr35449732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása