Egy Blog

#680 - Alaköltés

2012. március 25. - ZsubiHUN

A legutóbb ecsetelt állapotok óta túl vagyok éltem első szobafestésén, ami szerény megállapításom szerint kiválóan sikerült. Természetesen elférne még egy réteg a falon, de nincs rá keret és a sok polc úgyis el fogja takarni. Nem is beszélve a tartalmukról. Na meg az összkép a lényeg, nem az apró részletek!


Az elrendezés egy része a korábbi megoldást tükrözi, ami főleg a praktikusság és nem a dizájn miatt van. Ha utóbbira megyek, mindenki bepisilt volna a bugyijába! A gyűjteményem 90%-a még mindig dobozokban hever, mert ezek polcai még nincsenek a falon, de kedden már ezen is túl leszünk. Ami továbbra sem jelenti azt, hogy ki lesznek rakva, mert ki kell találnom az üveg polcok szélére (a falba rögzítve elsősorban) egy megoldást, amivel a DVD és Blu-ray tokokat megóvom a gravitáció kártékony hatásától. Ötleteket örömmel fogadok. A lényeg, hogy fém legyen és légies. Hegeszteni nem tudok és nem is akarok megtanulni, tehát nem volna gond, ha boltban megvásárolható részekből állna össze. Természetesen, ha elkészül az új Agyközpont, lesznek fotók.


Délután megtörtént az idei év első D-vitamin feltöltése, ez már kérem nyár!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr685449773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása