Egy Blog

#678 - Illik?

2012. február 10. - ZsubiHUN

Annak idején általános iskola alsó tagozatában volt illemtan óránk. Egész sor hasznos dolgot próbáltak ott a fejünkbe verni, nálam nagyrészt sikerült is. Ott van ugye, a hölgyeket előre engedjük az ajtónál, amit kinyitunk nekik. Ez mostanra annyiban módosult, hogy a fotocellás ajtónál előre engedjük őket, hogy megnézzük a seggüket. Aztán ott volt az ásításnál, tüsszentésnél a kezünk elé kell tenni a kezünket, nem fröcsköljük, akár 40 km/h-ás sebességgel a másik arcába a nyálunkat. És az sem szép, ha ásítás közben belátni egy lány gyomrába. Otthon persze más a helyzet, de illendően nem is ott kell viselkedni, hanem mindenhol máshol. Részemről amit talán legjobban belém neveltek, vagy legjobban megjegyeztem az a sapka hordása. Azaz nem hordása, amint belépek egy épületbe. Ez nálam annyira jól működik, hogy autóban sincs rajtam (a BKV szélátfúvásos járatain sajnos fent kell hagynom).


Bezzeg a mai fiatalok nem képesek levenni, hiába van fűtés a plázában vagy bárhol máshol. Kabát az nincs rajta, de a trendi sok ezer forintos mondjuk Retro sapka a fején feszül. Persze a homloka az kilátszik belőle, tehát legtöbb funkcióját elveszti, de a fülbevaló és a szolibarna arcbőrt jól kiemeli. És még az övéhez is illik. (buzik..) Egyszerűen nem hiszem el, hogy az ilyennek nincs egy anyja vagy apja, aki jól tarkón verné, amikor nem veszi le. Ott csörtet a kis köcsög anyuka mellett sapiban, de anyuka csak telcsizik tovább. Apukán persze szintén ott van a sapka, mert így divatos és drága is volt, na meg a Jocónak is van, nehogy már neki ne legyen!


Vagy ez csak engem zavar ennyire?

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr295449787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása