Egy Blog

#673

2012. január 09. - ZsubiHUN

A december végén egyre csak erősödő, "2012 olyan jó lesz, hogy!" lelkesedésemből az elmúlt három hét elég sokat lerombolt, napok óta hozzá sem tudok szólni a dologhoz. Szerencsére ez utóbbi is megoldódni látszik, végre belecsaphatok az évbe, ahogy én azt elterveztem.


Meglepő lesz ezt hallani tőlem, de kicsit zavar a tél tökéletes nem létezése. Nem azt akarom, hogy mínusz 20 legyen, térdig érő hóval november végétől február végéig, de ez a kora tavaszi időjárás senki sem jó. Persze a fűtés számlákat nagyon jól érinti a dolog, ezen legalább lehet spórolni, így szerintem el is marad az évi tízezer forintos pluszköltsége a távfűtéssel élő családoknak, de pont emiatt lesz majd minden drágább. Nincs hótakaró a földeken, nem fog rendesen kihajtani a termés, rengeteg lesz a rovar. Szóval drága lesz az összes zöldség és gyümölcs (talán a külföldről behozott nem), a liszt, tehát minden pékáru, stb. De legalább a kevesebb fűtéssel kevesebbet ártunk a környezetnek, ami a globális felmelegedés szempontjából tényleg jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr65449811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása