Egy Blog

#664 - Álom

2011. október 26. - ZsubiHUN

Alapvetően nem szoktam arra emlékezni, hogy miket álmodok, nem is tartom őket fontosnak, szerintem sokat nem jelentenek. De amikor azt álmodom, hogy alszok és rémálmom van, arra még én is felhúzom a szemöldökömet! Persze egy gyors Google keresés semmi értelmeset nem adott ki, komolyabban az előbb vázolt okok miatt nem fogok rámenni, de ha valaki mégis okos lenne az álomfejtésben, az ossza meg bátran, hogy mit jelenthet. További foszlányok: tengerpart, nyaralás, barátok (talán család is), szerelem egy konkrét személy iránt, emeletes ház/apartman, napsütés, közepesen jó hangulat, kapkodás/ugrálás/futás. A /-lel elválasztott szavak nem biztosak, de valamelyik biztosan szerepelt benne. Egyébként az csoda, hogy még ennyire emlékszek erre a csodás álmomra.

Sajnos, hogy kicsit átcsapjak más témába, van olyan, hogy az ember olyan dolgokat mond, amik abban a formában nem fedik a valóságot, már akkor kigondolva és ezután kimondva sem tűnnek okos dolognak, de pár pillanatig elégtételt okoznak. Aztán persze az egész átcsap az ellenkezőjébe, az egyén legszívesebben szívlapáttal kezdené el verni a fejét, de már nincs mit tenni. Csak bízni abban, hogy elmúlik az, ami ezt kiváltotta és a másik időben felismeri a dolgokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr955561231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása