Egy Blog

#635 - Kaland

2011. július 30. - ZsubiHUN

A nagy kattintgatásban ide-oda szörföltem az interneten, teljesen meglepő oldalakra keveredtem el, amik inkább kellemes, mint kellemetlen élményeket hoztak elő belőlem. Ami ennyi idő után nem rossz, de mélyebbre nem akarok ásni, mert érzem, hogy nem lenne jó vége. Pedig az ember azt hinné, hogy egy idő után csak az olyan emlékek maradnak meg, amire jó emlékezni, ha szembe jönne az utcán (nem az emlék, az ember!), váltanék vele pár szót, úgy általánosan. Úgy látszik erre még várni kell, mert most csak biccentenék és hirtelen nagyon sietnék a bárhová, mert le fogom késni. Aztán majd átszállok a következő megállóban a jó irányba, nem számít.

A jó idő délelőtt vak lárma volt, délutánra teljesen elmúlt, Gyula várta, hogy megjön az eső Mogyoród felől, ami a Hungaroringtől nem északra van. A helyében néha ránéznék a térképre, vagy legalább bújnám a Google Earth-öt, az interaktívabb. Talán a futamon több balgaságot fog mondani, jegyzetelni kellene őket. Hm... Csak van, aki ezt megteszi, rá is keresek a gúgliba'!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr605558021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása