Egy Blog

#624

2011. július 09. - ZsubiHUN

Igen, ezt az időjárást találták ki nekem. Száraz forróság van. Ha véletlenül elkezd fújni a szél, az csak a forró levegőt fújja az arcodba, amitől jobb nem lesz, de legalább tudod, hogy élsz. A szabadba nem mersz kimenni, mert leolvad rólad a ruha, a cipőd szétfolyik az aszfalton, az UV-B sugárzás pedig csattogó ollójú rákokat növeszt a bőrödre pillanatok alatt. Mégis imádok ilyenkor kimenni, érzem, ahogy a Nap égeti a őrömet, tehát érzem a bőrömet, a D-vitamin folyik végig a testemen. A leizzadáshoz nagyjából 12-16 másodperc kell. Egyszerűen kiváló! Ehhez képest minden más évszak egy vicc, különösen a párás meleg éghajlat. Ott valószínűleg 40 perc alatt meghalnék. De ez a szárazság imádni való!


Így este csak nyitok egy sört, kiülök a teraszra és élvezem a tiszta levegőt, a tiszta eget és azt a pár csillagot, amit a város fényeitől látni lehet. A legjobb persze az lenne, ha beszállnék a nem létező saját autómba, rónám az utcákat, miközben dübörög a basszus (igen, a zenében hangfal, de ettől most eltekintünk). A nyár a legjobb dolog az évben, ebbe biztosak lehetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr805557990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása