Egy Blog

#623 - Nyár

2011. július 08. - ZsubiHUN

Országos hőségriadó van, akinek gyenge a bőre, csak sötétedés után másfél órával mehet ki a szabadba, különben a helyszínen, azonnali bőrrákban meghal. A többieknek semmi bajuk nem lesz, amennyiben önmagukat tejföllel két rétegben beborítják. Szerintem a legyek is meg fognak gyulladni, ha 13:26-kor kirepülnek a tűző napra... Hála az égnek a bőröm nem érzékeny az ilyen hülyeségekre, illetve, ahogy egy kedves ismerősöm is megmondta, ha csak kinézek a napsütésre, akkor is barnulok két árnyalatot. Egyébként ebben van valami, de azért holnap délelőtt, ez nálam reggel 6-kor kezdődik mostanában, kiteszem feszes testemet a napra. Talán a rákok nem eszik magukat belém.

De hiába riasztanak az okosok, a strandok tele lesznek, a legtöbben a déli napsütésben fognak napozni, az összes TV ekkor lesz kint a strandokon, hogy a bikinis csajokat oknyomozó riportot készítsenek az emberi butaságról. Tehát csak strandra kellene menni, vagy legalább sört inni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr665557988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása