Egy Blog

#602 - Tisztátalan

2011. június 11. - ZsubiHUN

Sokkal könnyebb lenne minden, ha tiszta lenne a lelkiismeretem, de sajnos nem az. Egy dolog nagyon zavar, pedig egyáltalán nem emlékszek rá, de van ott rengeteg más is, amire nem vagyok büszke. Különösen egyre. De csak nem ezekre emlékszik, amikor visszagondol. A visszagondolásról meg az a pillanat jut eszembe, amikor már nyitottam a számat, hogy kimondjam, de végül csak a saját fejemben hangzott fel.


A Gyulai Balázs eltüntetését a TV képernyőjéről, a kamera minden oldaláról azonnali hatállyal követelem! Ez az ember műsorvezetésre, kérdezésre, összeszedett beszédre nem alkalmas. Még a Szabó Róbert sem tud azonnal válaszolni neki, pedig Ő újságíró, annyira nem tud kérdezni! Már szinte vérlázító!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr115557828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása