Egy Blog

#593 - 6 (hat)

2011. május 17. - ZsubiHUN

Aki emlékszik, hogy mi történt egy éve, az már görgethet is a hozzászólás boxhoz, nagyon szívesen fogadom a gratulációt, ugyanis ma töltötte be hatodik életévét az Egy Blog!

Az elmúlt évet nem fogom röviden összefoglalni, írtam rendesen, tudtok mindent. Aki új olvasóm, de lusta olvasni (ellentmondás-e van [sic!]), annak ide linkelem a tavalyi nem rövid, de annál zseniálisabb beszámolót az - akkor még csak - öt évről. Az elmúlt 12 hónapot mindenképpen vissza kell olvasni, sajnálom. (Miközben nem is sajnálom.)

A jövőre vonatkozóan nincsenek konkrét terveim , a bejegyzések továbbra is véletlenszerű gyakorisággal fogják követni egymást, sokszor lényegesebb tartalom nélkül. Avagy zavaros tartalommal.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr675557777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása