Egy Blog

#576 - Általános

2011. március 10. - ZsubiHUN

A hétvégén beköszöntő tavaszt egy szolid kis sütögetéssel fogjuk megünnepelni. Ugyan hétfőre 1 mm esőt jósolnak a felhők mozgását figyelők, de én egyrészt nem hiszek neki, másrészt ez szinte semmi, a fedett teraszon nem sokat fog zavarni, akár eshet is ennyi. A legjobb lenne, ha reggeltől kora délutánig sütne a Nap, mert akkor kellemes idő lenne a leölt állat kisütéséhez és a hideg sör is jól esne. Persze, a hideg sör mikor nem esik jól?!


Tegnap este netezés közben arra jutottam magamban, hogy a különféle testmódosítások hülye dolgok. Jó, egy nyelv piercing nem akkora marhaság, a köldökbe helyezett vas sem csúnya, ha szép a hasa a hölgynek, de minden más dolog csak ronthat az összképen. Főleg ezek a frissen divatba jött, felső/alsó ajakba döfött csillogó izék. Állítólag szexibb lesz tőle a nő, de én nem így látom. Esetleg távolról nézhet ki jól, de amint közelebb ér az ember, inkább idegen, mint odaillő dolog. A test egyéb zugaiba lőtt fém tárgyak, és a fültágítás már messze túlhalad az általam értelmesnek vélt szinten. Akárcsak a tetoválás. Nem azt mondom, hogy nincsenek szépek,mert némelyik egy nagyon komolyan néz ki, a készítőével kezet is ráznék, de nem értem. Ott van mindenkinek a saját teste, amivel legtöbbször nincs megelégedve, mert nem elég sportos, nem elég izmos, kicsi, nagy, rövid, görbe, vastag, vékony, túl sok rajta az anyajegy, mért van pont ott egy anyajegy, stb. Erre a sok marhája (már bocsánat) még jól össze is firkáltatja magát egy bármivel. A nonfiguratív minták már kimentek a divatból, ha valaki ilyet varrat manapság magára, azt leginkább körberöhögik. Aki meg évekkel ezelőtt, divatból csináltatta, most néz, hogy mi lesz vele. Szóval divat mintát csak a divatmajmok tetováltatnak magukra, mert most menő. A kicsivel intelligensebbek valami olyat kérnek, ami közel áll hozzájuk vagy szeretik, esetleg így tudják kifejezni magukat. De egy színes korall zátony a háton talán még itt túlzás... Szóval nem értem én ezt kéremszépen!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr845557703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása