Egy Blog

#571 - 6

2011. január 24. - ZsubiHUN

Nem, nem #565, hanem 6 év. Kb. ennyi ideje járok edzeni, hogy valahogy kinézzen az izomzaton, de eredményt azóta sem tudok felmutatni. Talán a hasamon látszik valami, de semmi több. Mindig, mikor eljutok egy értelmesebb szintre, akkor valami közbejön és abbahagyom. Eltelik fél, ne adj isten, egy év és elkezdem újra, eljutok egy szintre, majd abbahagyom. Ennyi év alatt már gond nélkül olyan szintre juthattam volna, amire büszke lehetnék, csak a szinten tartás miatt kellene lejárnom a terembe. Ehelyett van az ingadozás, a súlyomat nem az izmaim súlya határozza meg (szerencsére most nem nőtt meg a belem, de nem árt vigyáznom), egy kisebb doboz vagy szekrény arrébb helyezésétől kiver a víz, kiszakad a tüdőm és kifáradok. Már a tartásom sem a régi!

Ha az istenek is úgy akarják, az előttünk álló kedd alkalmas időpont lesz arra, hogy kicsit megkínozzam magam, aztán szenvedjek két napig. Illene bevezetnem a kardiózást is, mert bizonyos helyzetekben kell a tüdő és a kitartás...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr235557666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása