Egy Blog

#568 - Leltár

2011. január 18. - ZsubiHUN

Most esik le, hogy ez akár az elmaradt, viktoros évértékelő bejegyzés címe is lehetne. Pedig nem az. Valószínűleg évértékelés sem lesz, mert nincs kedvem visszatekinteni 2010-re. Nem mintha nem lenne miről írni, vagy olyan szörnyű lett volna az év, de aki kíváncsi rá, az nyugodtan visszaolvashat, oldalt szépen hónapokra le van bontva az év.

A boltban leltároztunk, ahol egy számomra meglepő hiánnyal találtuk szembe magunkat, mert a múlt heti ellenőrzésem során ezt nem vettem észre. Igaz, akkor a vevők is, mint nehezítő körülmény, részt vettek a mókában, mert amint betért valaki, felfüggesztettem a munkát. A következő hetekben még kiderülhet, hogy valahol megvan a játék, hiszen mögülem a polcról nehéz pont azt levarázsolni, aztán akkor nem kell kifizetnünk. Ja, valami szuper értelmes egyed meg ellopta a Kungfu Rider üres tokját a polcról. Hát normális az ilyen?! A játék sem jó, nemhogy a tok, hiába van belső borítója. (A belső borító kifejezés egyébként hülyeség, hiszen az a borító belső fele, nem külön belső borító.) Szerencsére minden más stimmel, így újabb pozitív dologgal vághatok neki az évnek. Legalábbis a munkám terén.

Tanulmányaim tekintetében van hova fejlődni, hiszen a csodálatosan távoli és egyre távolabbi ZsKF-et elhagyom, egy olcsóbb, talán kevésbé jó helyért. Aminek a papírjával ugyanúgy nem tudok semmit sem kezdeni, de lesz és kitörhet végre a boldogság. Alig 26 leszek, mire elvégzem az első főiskolámat...

Pénzügyi helyzetem valószínűleg mélypontra fog kerülni, de addig még sok levél fog kezet váltani egymással!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr705557651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása