Egy Blog

#567 - 2011

2011. január 16. - ZsubiHUN

Megnyugtatásul közlöm, hogy még elsején megérkeztem 2011-be, de azóta nem volt kedvem írni. Az összes szabadidőmet az asszonnyal vagy a PS3 előtt ülve töltöm, amikor netezek, akkor a Facebook-ra, esetleg twitterre való irkáláson kívül sokra nem futja. De mindez végre megváltozhat, ha belefogok a két hete halogatott dolgokba és végleg elfelejtem a nagyon sűrűre sikerült decembert. Mondjuk megérte, mert honorálták a tavalyi munkánkat, és ez már így is marad. Ne nem minden hónapban a tavalyi munkánkat fogják honorálni, hanem a múlt havi teljesítményünket. Ami valódi motivációt jelent az embernek, nem csak a jó érzés miatt fogok eladni. Már csak a céges, banki, áruhiteles és még ki tudja milyen papírjaimat kell rendeznem és minden rendben lesz. Akkor aztán kiedzhetem magamat rendesen, újra nőhetnek az elsüppedt izmok adoniszi testemen.

Mellesleg a 2011. sebesen telik, a 2010-re nem is igen emlékszek. A tél elejéből csak annyi maradt meg, hogy utálom a hideget...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr925557650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása