Egy Blog

#566 - Utolsó?

2010. december 28. - ZsubiHUN

Gyanús nekem, hogy ez lesz az idei év utolsó bejegyzése az Egy Blogon (ezt olvasod ám!), de még meghazudtolhatom önmagamat. Ami egyébként egy egészen érdekes kis vitához vezetne... Önmagammal. A mögöttünk álló hónapban annyit dolgoztam, amit egy jó érzésű ember nyugodtan elosztott volna kettőre, de hát valamiből élni is kell, majd januárban végre kipihenem magamat!


A karácsony szentnek titulált ünnepe békésen, halászlében és scotchban gazdagon telt el, ennyi gumicukrot csak nagy nehézségek árán leszek képes elfogyasztani. A scotch nagy valószínűséggel szilveszter napján el is fog fogyni. Természetesen a kegyetlen hidegre való tekintettel! Új évi fogadalmat idén sem fogok tenni, mert nincs jelentősége, ha az ember akar valamit, azt úgyis eléri, ha meg csak fogadkozik, annak semmi értelme. Viszont gyúrni biztosan vissza fogok térni januártól, mert fogyok, mint az ország értéke!


Kitaláltam valami szuper új címet a blognak, de hogy mi volt az, annak maximum az asszony lehet megmondhatója, én már nem emlékszek rá. Már azon kívül persze, hogy zseniális volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr625557646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása