Egy Blog

#562 - Hó!

2010. november 26. - ZsubiHUN

Itt most nem lónevelésről, hanem a gusztustalan égi áldásról lesz pár szó. Nem sok, mert későre jár, egész nap tompán fájt a fejem, nincs bennem erő, a csodálatos fogalmazáshoz. Pedig most úgy bennem van, hogy írnék, de nem megy. Talán belefogok egy Medal of Honor írásba. Na nem lesz hosszú, inkább csak egy élmény beszámoló. Ha lesz egyáltalán. Ha már a lesz-eknél tartunk, tényleg úgy tűnik, hogy elbasztam a GT5 előrendelésemet, mert ma nem kaptam meg a boltba. Igazából eggyel egyébként is kevesebbet kaptunk, remélem lesz olyan, aki nem veszi át. Angliából nem merem rendelni, túl drága és sérülékeny ahhoz. Viszont lesz a Far Cry 2-ből fémdobozos kiadásom (is)!

Visszatérve az időjárás havas mivoltára, megjön/megjött a hó. A Köpönyegen már elindult az "itt más esik" chat. Illetve chat szerűség. Az angol nyelvben talán ezt hívják live feednek. Nem jut eszembe szép magyar kifejezés rá. A lényegen egyébként sem változtat, idén sem örülök a hónak, mert hideg, lehűti a tájat, elolvad, latyak lesz, lefröcskölnek az autók, aztán megfagy, nem lehet közlekedni, stb. Persze tud szép is lenni, ha a meleg lakásból nézi az ember, egy pohár akármivel a kezében, miközben szól a kultúrmetál a háttérben és pogózik a Mikulás.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr525557627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása