Egy Blog

#559 - Erotika

2010. november 16. - ZsubiHUN

Szombaton kora délután az előre megvásárolt jegyünkkel megjelentünk a HungExpo KIV pavilonjánál, hogy megtekintsük a 2010-es Erotika Expo és Vásárt. Előzetesen sokat vártam, mert ez állítólag jobb, mint az Erotika kiállítás (tavaly ezen voltunk, jó volt), mindenféle dolog lesz akciós áron, rengeteg fellépő, műsorok, stb. Na meg rengeteg alul öltözött csaj mindenhol.

15 perc alatt bejártuk az egészet (maximum 400m2), további 30 perc reménykedés után, hátha csak mi nem találjuk a kiállítás többi részét, hazajöttünk. Ugyanis nem csak mi nem találtuk a többi részt, hanem senki, mert nem volt. Egy rosszul pozicionált színpad, ami mögött ugyan volt egy kivetítő, de nem mutatták az éppen aktuális előadást rajta. Két hely, ahol lehetett vásárolni. Nem mintha akartunk volna venni bármi ilyen jellegű dolgot is, de az ember csak megnézné, hogy mi dívik éppen a szexpiacon!  Egy kiállított sárga Ferrari, amely körül felöltözött csajok ölelgették egymást. Valamint az elmaradhatatlan pornó színház, amiért külön kellett fizetni, 2000 Forintot. Már annak, aki volt képes ezért fizetni még ennyit a 3490 Foritnos belépő után.

Csalódás? Egyértelműen, hiszen mindenhonnan azt hallani, hogy az Erotika Expo és Vásár sokkal jobb, mint az Erotika Kiállítás, jobbak a programok, több a kiállító, híresebbek a fellépők, stb. Ehhez képest a tavalyi Erotika Kiállítás oda vissza veri (stílusosan: szopatja) az idei Expót. Pénzkidobás volt, el is rontotta az aznapi kedvemet rendesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr375557607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása