Egy Blog

#558 - Szextrend

2010. november 10. - ZsubiHUN

A hétvégén tombolt a Joy-CKM vásárlási láz, mindenki rohant elkölteni a fizetését, mert 10-30%-kal olcsóbban lehet hozzájutni szinte mindenhez. Nálunk csak vírusirtót lehetett venni, az akcióra összesen egy ember csapott le, nem igazán volt tumultus. Mondjuk nem is volt kiplakátolva az üzlet kirakatába, hogy ESET vírusirtót vegyenek, mert vásárlási láz van! Ellenben a szomszéd cipő üzletben volt hatalmas plakát (mégsem volt vásárlójuk), amin a friss Joy címlapja díszelgett. Már vagy egy éve nem láttam közelről ezt a csodás női magazint, de első ránézésre semmit sem változott, valószínűleg a cikkek egy az egyben ugyanazok, csak a tavalyi ősz/tél színeit kellett lecserélni az ideire. Persze pár száz forintért mit vár az ember? De a lényeg, amire ki akarok térni, az a címlapon található, gondolom a hónap (évszak?) témája: a legújabb szextrend.

Tovább nem olvastam (ekkor), mert suhantam vissza a boltba, de elgondolkoztam a dolgon. Mégis mitől lehet trendi a szex? Attól, ami a mai fiatalok körében dúl, miszerint a saját nememmel kerülök intim kapcsolatba egyértelműen nem trendi. Sokkal inkább beteg és szöges korbáccsal verném el az ilyeneket. Lefotózni magunkat az asszonnyal, majd jól feltenni a netre, szerintem szintén nem az, de meglepően sokan élnek ezzel a lehetőséggel. Ugyanez vonatkozik a videó megosztására is a nagyérdeművel. Önmagamról mezítelen képeket csinálni, mert feltölteni bárhova, szintén nem okos dolog, mert senki sem akar attrakcióként a napiszaron kikötni. Több női partnerrel egy ágyban huncutkodni minden férfi listáján szerepel már talán évszázadok óta, így trendnek semmiképpen sem tekinthető. Különféle segédeszközök bevétele az intimitásba pedig már szinte mindennapossá vált, az internetről minden apróság beszerezhető. Így további ötleteim nincsenek, várom a trendiségben jártas olvasóim válaszait.
 
Másodszorra, mikor megálltam a plakát előtt, hogy a cikk sokat tapasztalt írója alapjában a baráti szexre gondol, mert az jó, kötetlen, nincs féltékenykedés, nincs következménye (bullshit!) és kielégíti az igényeket De mi rejtőzhet még abban az írásban?

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr925557601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása