Egy Blog

#557 - Veszélyes

2010. november 06. - ZsubiHUN

Veszélyes dolog fizetés napon beszabadulni a Saturnba! Rengeteg filmet adnak szörnyen olcsón, sorozat évadokat akcióznak le és elvétve lehet találni limitált kiadású filmeket röhejes áron. Mint például a négy Rémecskék filmet egy dobozban, szőrös, azaz rémecskés borítással. Mindössze 1990 Ft-ért. Ki hagyta volna ott ennyiért?! Ebből a szempontból a MediaMarkt talán még rosszabb, mert ott sokkal több minden szokott akciós lenni, amiket nem lehet otthagyni a boltban. Mellesleg a MM-ot jobban is szeretem, hiába egy cég a kettő.

Pár órával később utam az Auchanba vezetett, ahol is bezsákoltam öt üveg fél literes Budweisert, mert alig 199-ért adták és rengeteg filmet. A kétlemezes Star Trek Blu-rayt természetesen meg kellett vennem, mert ugyan nem rajongok a sci-fiért, a Star Treket sem igazán ismerem, de ez az új film a moziban tetszett. Na meg Blu-ray filmet négyezeré'? Az első két Halálos iramban film és Guy Ritchie zseniális filmje, a Ravasz, az agy és két füstölgő puskacső szintén a kosaramba került. Nem sok választott el attól, hogy megvegyem a másik két Halálos iram filmet is, de aznap döntött a racionalitás, most hétvégén is kell venni valamit! Mellesleg a soroksári Auchanban 900 Ft-ért adják a fémdobozos Indy 4-et és az Ironman első részét, szintén fémbe csomagolva. Mind a kettőben két lemez lapul. És csak azért nem vettem meg őket, mert már megvannak.

Belegondolva, nem csak fizetés napon veszélyesek az ilyen árak.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr265557597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása