Egy Blog

#554

2010. október 19. - ZsubiHUN

A friss ismerőseim általában hamar ráakadnak erre a karakterszemétdombra, azonnal rajongókká válnak (talán egy Facebook oldal is kellene...), ha nem írok pára napig hétig, elkezdik követelni az új bejegyzéseket. Mert szerintük jól írok, öröm olvasni, stb. Nos, nem mondom, hogy tévednek, de a legutóbbi pár bejegyzésem nem kevés kívánni valót hagy maga után. Legjobb példa erre a PoP: TFS tesztem. Jó az, benne van minden, amire kíváncsi lehet az egyszeri olvasó, de nincs benne a lelkem. Sebaj, majd írok jobbat, valamiről, valamikor. Egyébként meg tovább késik a Gran Turismo 5, de a Sony szerint még karácsony előtt megjelenik. Remélem is, mert igencsak szeretném a fa alatt látni a Signature Editiont!

Visszatérve az első mondattal lefektetett alapokhoz, ezek a friss ismerősök azzal is megzaklatnak, hogy írjak könyvet! Nem azt mondom, hogy még nem gondoltam erre, de egy könyvvel ezer a baj, mindent át kell gondolni, a történetnek kereknek kell lennie, kerülni kell az ellentmondásokat és nyitva kell tartani egy szálat, hogy a folytatást várja a vásárló közönség. Mert egyértelmű, hogy hatalmas sikere lenne, vinnék, mint a cukrot.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr955557576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása