Egy Blog

#547 - Elmélkedvén

2010. szeptember 17. - ZsubiHUN

A munkában ölve, két élet megunás között arra jutottam, hogy ideje volna ide írni egy hosszadalmasabb, de legalábbis az elmúlt heteket összefoglaló bejegyzést. Aztán annyit sikerült ezen agyalni és fogalmazni fejben, hogy semmi sem lesz belőle. Már amennyiben ez a karakterhalmaz semminek tekinthető az univerzumhoz hasonló tulajdonsággal felvértezett interneten. Öh... Megártott a ser. Szóval az életem az történik, ahogy az elmúlt két évtizedben és három évben is történt. A munka állandó, a forgalom már kevésbé, de hát ilyen ez a pop kereskedelem.

Két nagyon unatkozás között ma arra jutottam, hogy reggel mennem kell munka előtt edzeni, hiszen fél óra edzés is edzés. Ennyi idő alatt egy izomcsoportot, meg a hasamat kellően meg tudom dolgoztatni, édesebb lesz a napom utána és nem marad bent vagy hét alkalmam. Hát a fitness terem keresztbe húzta a számításaimat, hétvégén csak reggel nyolckor nyitnak. Legközelebb hétfő reggel megyek edzeni. Nehéz az élet. Kellene venni táplálékkiegészítőt is, hogy nőjön, aminek nőnie kell!

Asszem a viselt nadrágom kevés természetes anyagot tartalmaz, mert erősen tapad a lábamhoz.
Kedden panaszt teszek a postán a futárra, mert hazudott. Azt írta a papírra, hogy kapuzár, miközben egész nap volt itthon valaki és az értesítőt a kapun belüli postaládába helyezte. Panaszt teszek, rohadjon meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr225557545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása