Egy Blog

#544 - Kondiritmus

2010. szeptember 04. - ZsubiHUN

Lépten-nyomon hosszú vöröses barna hajszálakba keverednek a lábujjaim, egyszer orra fogok bennük bukni...

A konditeremmel egyetlen bajom, hogy szar zenét adnak, amire nem lehet rendesen edzeni. Folyamatosan valami általam teljesen ismeretlen Dj-k zenéje szól. Általában egy friss zenét diszkósítanak, így egészen otthon vagyok a pop zenében is, csak némelyik annyira gyenge vagy altató, hogy azon kapom magam, teljesen szabálytalanul csinálom a gyakorlatot, mert elbambultam. Ha legalább hangos lenne, akkor kicsit pörgetne, mert szabadulni akarnék onnan, pörgetném magam a tempóra. De így csak altat,néha alig cicereg a háttérben. Ha minden áron ezt a vonalat akarják adni, akkor legalább hardcore technot vagy electrót adnának, az pörgeti az embert. Persze a legjobb az lenne, ha a rock vonalára mozdulnának, szólna a metál, a dobszóló, lehetne rendesen emelni a súlyokat, pörögne az ember. Nem azt mondom, hogy csak ilyen zenét adjanak, de lehetne vegyíteni a stílusokat, mindenkinek jó lenne. Vagy, ahogy a szórakozóhelyeken, itt is lenne hip-hop, metál, diszkó, stb. terem.

Vihetnék magammal fülhallgatót és hallgathatnék ilyen zenét kedvemre, de ezt a megoldást nem szeretem, tömegközlekedésen is csak ritkán hallgatok, szeretem érzékelni a külvilágot. Még akkor is, ha néha jobb lenne kizárni a népeket.

Beszereztem egy Bahamas hónalj illatosítót. Legyen már belőle tusfürdő!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr835557529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása