Egy Blog

#542 - Előre

2010. szeptember 02. - ZsubiHUN

Elkezdődött az egyedül dolgozás folyamata. A forgalom úgy a negyede az eddig megszokottnak, míg a betérők száma a hatoda. Elég sok az üresjárat így, de legalább szépen letörlöm a polcokat, leellenőrzöm az árakat, átrendezem a kihelyezéseket, stb. A Westendben annyira logikusan voltak kipakolva a tokok, hogy a Dunapláza most számomra káosz. De nem kell engem félteni, szépen pakolom át a játékokat, lassan minden játék a helyére kerül, nem lesz négy különböző helyen a négy kamion szimulátor játék... Sokkal könnyebb lesz így eladni valamit, a vevőknek is jobb lesz, hiszen mindent egy helyen találnak, jobban fogják magukat érezni a boltban. Ha már szóba hoztam a hogyan érzem magamat dolgot, akkor örömmel jelentem, hogy itt egy darab neon cső sincs, nem vibrál a fény folyamatosan, nem akar estére kifolyni a szemem. Függetlenül attól, hogy ez az új típusú lencse nem igazán válik be. A jobb oldali megváltoztatása hibás döntés volt, rosszul látok vele, míg most a bal oldalival történt valami, mintha megsérült volna. Alapvetően jól látok vele, de irritálja kissé a szemgolyómat, ami miatt könnyedén ugyan, de folyamatosan könnyezik a szemem. Kénytelen leszek ebbe is visszarakni a régi típusút.

Elkészültem a Prince of Persia: The Forgotten Sands játéktesztemmel, a GameCON hasábjain lehet olvasni és kommentálni. Jó szórakozást hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr485557520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása