Egy Blog

#531 - A-B normális

2010. július 24. - ZsubiHUN

Már sokadszorra gondolkozok el azon, hogy soha többet nem veszek bérletet a BKV járataira. Nem azért, mert lázongó anarchista punk vagyok, hanem mert nem kapok semmit sem a pénzemért. Kivéve a kombínón (combinón?) és az új Volvo buszokon, mert ezeken van légkondi. Az egyetlen apró probléma, hogy ezekkel vajmi keveset járok, akkor is télen. Ilyenkor meg baszhatom a légkondit. Ellenben metróval és minden más busszal sokat járok, napi rendszerességgel koptatom az üléseket. Légkondi nincs, alacsony padlós buszon nagy ablak nincs, szellőzés nincs, műbőr ülés van Ha szerencsém van, mint tegnap este is volt, akkor ezerrel megy a fűtés, fél perc alatt leizzadok, folyik mindenemről a víz, a beáramló légfuvallatok semmit sem érnek. Bezzeg télen!

Ezért érzem úgy, hogy nem kellene bérletet vennem. Drága is, a járművek kritikán aluliak, a sofőrök többsége bunkó és az utak is rosszak. Persze erről pont a BKV nem tehet, de az útminőség miatt a buszok szétrázódnak, a sofőr a legnagyobb gödörbe is padlógázzal megy bele, majd' leharapom a nyelvem! A negyedik metróvonal meg sosem lesz kész, főleg, ha a kormány elkezd szívózni. Örömmel hagynám itt ezt az országot.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr875557462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása