Egy Blog

#524 - Real Feel

2010. július 12. - ZsubiHUN

Nem keveset rimánkodtam itt (is) azért, hogy beköszöntsön a gatyarohasztó hőség, de most kicsit kezd elég lenni belőle. Különösen az éjszakák a rosszak, mert a szúnyog invázió miatt az ablakom csak bukóra lehet nyitva, a levegő nem igen áramlik. A nappalok azért nem zavarnak, mert vagy dolgozok a légkondis üzletben, vagy víz mellett vagyok. Ritkább esetekben gondozom a kertet vagy bent vagyok a városban. Egészen szép lett egyébiránt a Kálvintól a Deákig a város, már csak a hányadék épületeket kellene renoválni. De nem is igazán az esték, hanem a hajnalok a rosszak. A felkelő Nap keményen süti az utcát, a járdát és az ablakomat, a meleg ömlik be, hat után aludni már nem tudok. Ez az alvás nevű okosság mostanában egyébként sem szokott menni, meglehetősen zaklatottak az álmai, esténként többször is felébredek. Ilyen eddig még nem volt velem. Valószínűleg az edzés hiánya okozza (igen, szinte mindent erre fogok), szerda délelőtt már semmi sem fog megakadályozni abban, hogy lemenjek a terembe és gyúrjak egy nagyot. Aztán jobb lesz a kis lelkemnek, már szinte szárnyalni fog. Ha már minden más rendben van körülöttem.

A bolti eladói munkát élvezem, egészen kezdek már ráérezni a lényegére, de nagyon nehéz olyanokkal beszélgetésbe elegyedni, aki már akkor leráz, amikor elindulok felé. Fél perc múlva meg rájön, hogy hülye az egészhez, mégis kellek, kíváncsi a véleményemre. Ja, egy játék sosem lehet elég olcsó, legyen bármilyen kiadás és/vagy akció a világon.
A Real Feel már tényleg majdnem olyan, mintha nem lenne ott, de mégis ott van. Azért még így is zseniális találmány, a konkurencia ismét elbújhat a susnyásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr225557428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása