Egy Blog

#523

2010. július 08. - ZsubiHUN

Lefekvés előtt tele enni magamat házi készítésű pizzával sosem jó ötlet. Főleg, ha hirtelen eszem meg. Hétfőről keddre sem sikerült jót aludni, ezer dolgon járt a fejem, de ezek estére megoldódtak, azt hittem, hogy majd teli hassal alszok egy nagyot. Tévedtem, mert összeálmodtam minden baromságot - egyet sem tudok már felidézni - korán felébredtem, majd a telefonom ébresztése után majdnem sikerült mély álomba zuhannom. Nem örültem volna ennek őszintén. Hogy csütörtökre milyet sikerül aludnom, az még rejtély, talán majd kiderül. Ha máshol nem, hát twitteren.

Pénteken végre kijelentkezek a diákszövetségtől, gazdagabb leszek ezer forinttal! Jól elköltöm majd sörre, hiszen szombaton délben megsütünk faszénen valamilyen megboldogult állatot. Vagy veszek belőle McMenü pluszt, hogy tele legyen a szekrény kék vb-s pohárral. Eddig nulla darab van. Ezer forintból meg nem jön ki egy ilyen menü, viszont tudok venni öt doboz nyerős Sopronit. Mindenki sejti, hogy mire fogom költeni.

Ha már bent leszünk a város csodálatos, megújuló központjában, akkor meglátogatjuk a Durex sátrat, hátha kapunk kék csomagot. A kék csomag felirat remélem mindenki szeme előtt kék betűvel jelent meg. Remélem a felújított utcák jól néznek ki, mert tökéletes sétálós idő lesz pénteken.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr785557425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása