Egy Blog

#512 - E3

2010. június 16. - ZsubiHUN

Eltelt egy év, elindult hétfőn este az idei E3. Csináltam jó kis élő tudósítást mind a három nagy gyártó konferenciájáról, ami szerintem jól sikerült. Már nem a konferencia, hanem a tudósítás. Na, a konferenciák sem voltak rosszak, csak kissé semmitmondóra sikerült. Átütő új bejelentés egyiknél sem volt, hozták azt, amiről eddig is tudtunk, stb. Talán majd a TGS-en odaver a Sony, elmond mindent a GT5-ről, ami egyébként kapott megjelenési dátumot és gyűjtői kiadást, többet mondanak a FF XIV-ről, bemutatják a HD-re felhúzott Team ICO játékokat és pontosítják a Heroes on the Move játéko(ka)t.

Újra beköszöntött az esős évszak, attól félek, hogy az egész nyarunk ilyen lesz. Két hét eső majd árvíz, utána egy hét forróság. Esetleg másfél. Pedig a hétfői időjárás már meglehetősen ideális volt, a meleghez is hozzászoktam, vártam a folytatást. Az is igaz, hogy néha kell a felfrissülés, de nem két hétig, 15 fokos hőmérséklet csökkenéssel!

Május 17-én 99 egyedi látogató járt a blogon, jót tett neki a reklámozás Facebookon és iwiw-en és twitteren. Azóta elég hullámzó a látogatottság, ha rendesen írok, stabilan harminc felett van naponta. Ha nem, akkor meg teljesen véletlenszerű módon változik.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr995557379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása