Egy Blog

#511 - Medencés

2010. június 14. - ZsubiHUN

Már vagy két hete készültünk az elmúlt hétvégére, szinte már epekedve vártuk, vágtuk a centit és ahogy lenni szokott, Murphy előkapta törvénykönyvét, felolvasta az idevágó passzust és mi csak közepesen örültünk. Senki sem hibás semmiért, szar események követték egymást. Ettől függetlenül kihoztuk a maximumot, sütöttünk sok húst, szét pancsoltuk magunkat, ápoltuk a betegeket, röhögtünk, napoztunk, stb.

Közben kitört a VB is, néhány meccset már megnéztem, de amit az ausztrálok mutattak a németek ellen, azt rossz volt nézni. Mintha csak a derék magyar válogatottat láttam volna. A többi meccs nem volt rossz, szépen fociznak a fiúk, remélem az USA túljut a csoportmeccseken.

A F1-es Kanadai nagydíj egészen jó volt, voltak előzések, taktikázások, apróbb balesetek, rengeteg kiosztott büntetés. A világbajnoki pontverseny állása is elég szoros, ez az új pontrendszer eddig működik. Persze kell hozzá a csapatok hullámzó teljesítménye is, de hiába nyert kettőt zsinórban Webber vagy Hamilton, egyikük sem tudott nagy előnyre szert tenni.

Nem akarom, hogy megint esős legyen az idő!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr995557376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása