Egy Blog

#497 - Éhes

2010. május 14. - ZsubiHUN

Éhes vagyok. Legutóbb edzés előtt ettem, ami még dél előtt volt és sok sem volt. Négy tojás tükör jelleggel elkészítve és egy kevés tejföl. Az edzés végéig kitartott, jól be is építettem, hogy olyan legyen a mellkasom, mint egy oroszlánnak. Nem csak szőrös, hanem izmos is. Azóta azon rágódok, hogy milyen táplálékot kellene bevinni a szervezetembe. Akad a hűtőben egy kevés borsófőzelék, sajnos nem sárga, de a zöldség csak addig ér valamit, amíg eszem, utána várom a rendes ételt. Tehát előétel gyanánt fogyaszthatnám el, amíg összedobom a kaját. A kenyér-májkrém-párizsi-sajt-zőcség-piros arany kombináció így negyedszerre nem hatna az igazi újdonság erejével. Főleg, hogy a májkrém elfogyott. Csinálhatnék melegszendvicset, ugyanezen összetevőkből, ami máris új dolog. De akkor már ki kellene találni a vacsorát is, amihez viszont boltba kellene menni, ami nem lenne költséghatékony, mert éhesen mindent akarok enni. Teli hassal meg semmit, tehát a vásárlás most nem jó opció, elhalasztjuk. Esetleg elzavarom öcsémet, akinek úgysincs pénze. Vagy megy valahova, tehát rám hárul ez a feladat. Vacsorára egyébként hamburgert ennék, de a hozzávalókból híján vagyunk. Összesen a húspogácsa az, ami a rendelkezésemre áll, minden mást venni kellene hozzá. Tehát el kellene menni TESCO-ba, hogy olcsóbban vásároljak, mint a Sparban, a zöldségek úgyis szebbek a TESCO-ban. Ezek az Auchanban a legcsúnyábbak, ott sosem vennék ilyesmit. Kellene a hamburgerhez: hamburger zsemle, hagyma, paradicsom, paprika és saláta, valamint chilis és a bárbeklyú szósz.

Megcsinálom a melegszendvicsemet és kitalálom, hogy mikor legyen hamburger. Holnap délben jó lenne sütni egy kicsit, ha nem csökkenne le a hőmérséklet. Ebből nappalai party lesz megint.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr205557324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása