Egy Blog

#492 - Papírország

2010. május 08. - ZsubiHUN

A tegnap esti hangulatomat sikerült elásni, így ma már szinte kicsattanok a jókedvtől, meg a pénztől. Megvolt az első napi Fanta promóció, amit alig két órás késéssel tudtunk elkezdeni, mert az Auchan és a Coca-Cola nem kommunikál egymással rendesen. Ott voltunk, tudtak a promócióról, de a papírunk nem volt ott, nem mehetünk be, amíg nincs ott. A menedzser már intézi, majd jön. A biztonsági főnök (Security Manager) 30 percenként kérdezte meg azt, hogy merre vagyunk, amikor tisztán látta, hogy ugyanott, ahol 30 perce is voltunk. Harmadszorra már csak bólintottunk neki. Aztán egyik pillanatról a másikra, mint a villámcsapás szokott az ég derültjéből feltűnni, előkerült a hogyishíjják menedzser, lobogtatta a papírokat, hogy mehetünk dolgozni. Miután átverekedtük magunkat a nevek hálóján és elkezdtünk dolgozni, dél lett. Tízkor kellett volna kezdenünk...

A pult összerakáshoz mellékeltek egy két oldalas összetűzött papírt, valamint kaptunk e-mailben egy 27 diából álló .ppt-t, ami majd segít nekünk, mert ez nem egyszerű. Tényleg nem az, de csak első ránézésre, mert összerakni gyorsabb, mint a Dolce Gusto pulot. Pedig méreteit tekintve sokkal nagyobb. Aki jár a hétvégén Auchanokban, az láthatja ezt a csodát. Kívülről igencsak jól néz ki. A méretei felkeltették a hogyihíjják menedzser figyelmét is, megkérdezte, hogy ez miért ekkora és ilyen. Az első gondolatom természetesen a miközödhozzábazdmeg? volt, de ezt inkább elvetettem és pár szóban kifejtettem neki, hogy azért, mert ezt találta ki a cég, fogadja el. Elfogadta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr335557299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása