Egy Blog

#490 - Kiülős

2010. május 05. - ZsubiHUN

Egész nap borongós, magas páratartalmú, kissé fülledt, emberi életre alkalmatlan időnk volt. A legrosszabbul ezt a párás meleget nem bírom, úgy érzem, hogy megfulladok bele, még a -20°C is jobb ennél. Szerencsére a borulás estére is megmaradt, de a fülledtség eltűnt, tökéletes, kertbe vagy teraszra kiülős időnk volt és van. Nem kellett volna semmi pár baráton és pár üveg sörön kívül semmi, hosszú órákon keresztül lehetett volna beszélgetni és inni. Esetleg rendelni csípős pizzát, hogy megtöltsük a gyomrunkat. Erre edzés után jöttem rá, miközben hazafelé sétáltam táskával a kezemben.

Jövő héten valamelyik hétköznap kellene sütni valami állatot, úgyis kezdődik a vizsgaidőszak, meg kell  ünnepelni és fel kell rá készülni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr965557293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása