Egy Blog

#485 - Virágzik

2010. április 28. - ZsubiHUN

A cím most nem a magyar/görög/portugál gazdaságra vonatkozik, hanem a természetre. Mielőtt a kedves olvasó azt hinné, hogy az allergiámról fogok beszélni, sajnáltatni akarom magam, zsebkendő fogyási adatokról akarok beszámolni közlöm, hogy nem vagyok allergiás semmire. És a fogaim sem romlandók! Amire röviden ki akarok térni az nem más, mint a levegőben pár napja folyamatosan szálló fehér virágok. Ugyanis virágzik a hogyishíjják fa, - nyár/nyír/juhar - tele van a város a virágával, amiket a legkisebb szellő istv is felragad, majd ügyesen beletereli a ruhádba, hajadba, szakálladba és az orrodba. Ha beszélsz valakihez, akkor a szádba is. Ha csak egy percre kinyitod az ablakot, megtelik a lakás velük és bárhogyan kergeted, sosem fogod elkapni. Ezért most egy könnyed, gyors záporra vágyok, hogy megtisztítsa a talajt és a levegőt ezektől a fehér ördögöktől! Szerencsére (?) az eső valószínűsége elég nagy, a levegő lehűlt,hideg szél fúj és észak felől erőteljesen növekszenek a gomolyfelhők.

Holnaptól olyan meleget jósolnak az időjárással foglalkozók, hogy még a tojásaink is meg fognak főni, pénteken tulajdonképpen nyár lesz, szombaton kánikula. Ez utóbbiért napi három órát imádkozik egy erre felállított csapat, áldozatként havasi tücsköt mutatnak be, naponta négyszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr55520701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása