Egy Blog

#461 - Tolvajlás!

2010. március 24. - ZsubiHUN

Nem tudom, hogy ki és mikor lopta el a tüdőmet, de követelem, hogy hozza vissza! Ugyanis az nem növeli az ember önbizalmamat, ha 7 perc után a futópadról azt kiabálom, hogy: "SZÁZNÉÉÉÉGY! SZÁZNÉÉÉÉGY!".

Igencsak szép időnk van végre, most már rendszeresen, a pólóra bőven elég a kis kabát, magunkba szívhatjuk az éltető napfényt. Kellene is menni boltba meg bankba, de a bank rövidesen bezár, így inkább eltolom holnapra, hiszen akkor is hasonlóan szép időnk lesz. Igaz a met.hu mást mond, de annak már nem hiszek egy ideje. Ettől függetlenül naponta nézem, hátha tényleg azt jósolják, amilyen idő lesz pár nap múlva, de eddig csak az aznapi időjárást sikerült eltalálniuk. Valószínűleg azért, mert ezt látják, a többit meg sorsolják.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr455515979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása