Egy Blog

#455 - Bagoly

2010. március 17. - ZsubiHUN

Az elmúlt hónapokban szinte teljesen áttértem az éjszakai életmódra, így a nappalok nagy része elmúlik alvással, maradnak az éjszakák. Senkinek sem jó ez így, hiszen az ember nappali lény, tavaszodik is, egyre szebb az idő, süt a Nap, minden arra ösztönöz, hogy korán keljek, csináljam a csinálni valót. Csak amíg nem köszönt be a valódi tavasz, addig nem indul be a biciklis munka sem, más meg nem igen akad. És ez teljesen jogosan szúrja a család  szemét, ezért kutatok minden mást is. Orientálódva a jövőbeli szakma felé, amely munkákért nem biztos, hogy akarnak fizetni. Ellenben tapasztalatnak és kapcsolat építésnek nagyon jó lenne, hiszen valahonnan el kell indulni.

Az éjszakai létre valószínűleg tegnap/ma sikerült feltenni a koronát, mert 24 órát voltam ébren és talpon. Így real time-ban éltem át, ahogy izomlázam lesz. Igencsak érdekes érzés, ajánlom a kipróbálást mindenkinek. Pedig nem akartam ennyit fent lenni, arról volt szó, hogy megiszunk pár sört és dumálunk. Aztán a pár sörből kicsit több lett, az este kilencből éjfél, majd hajnali kettő, később négy óra, legvégül pedig felkelt a Nap. Így hát megreggeliztünk, mert enni kell! Valamint megint rájöttünk, hogy a sör amellett, hogy finom, még okosít is. Eredményei: ez, majd pár órával később jött ez, néhány újabb óra és sör elfogyasztása után ez, legvégül pedig ezzel sikerült szórakoztatni magunkat.

Fájok a fáradtságtól, kérem frissítsen fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr945515927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása