Egy Blog

#453

2010. március 14. - ZsubiHUN

A banán és annak végződésének a szavazása meglehetősen szoros küzdelmet mutat, csak biztatni tudok mindenkit, hogy nyilvánítson véleményt a kérdésben. Hiszen ez egy nagyon fontos dolog, valamint nem veszíthetek. Szóval segítsetek!

Volt ma F1, de ennél többet nem írnék róla, mert nem éri meg, nincs miről beszélni. Na talán annyi, hogy a Hispania Racing Team szörnyen lassú, már-már félelmetesen. Meg a gumiszabály is úgy rossz, ahogy van.
Holnap nagy választások előtti március idusát tartunk, ahol majd minden párt megmondja a frankót, hogy miért szar a másik. Hogy ő maga mit tervez, arról hallgatni fognak, mert senkinek sincs terve. De, ha oda kerülnek, úgy fogunk élni itt a Kárpát-medencében, mint még soha, a csapból is a GDP fog folyni! Szerintem hazudnak, mert válság van, nem lehet mit tenni. Vagyis lehet, csak az nem erre az országra jellemző, mert itt úgy növelik a bevételeket, hogy növelik az adót. Esetleg megadóztatják azt, amin már van adó. Szerintem nem lesz itt jólét a választások után sem. De ne legyen igazam.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr775515912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása