Egy Blog

#448 - Tavasz-e vagy?

2010. március 09. - ZsubiHUN

A kérdésre a válasz egyértelműen nem. Hiába süt a Nap, éjjel az ég derült, a hőmérséklet kúszik lefelé, majd nappal sem emelkedik sokkal feljebb, hogy éjjel megint derült legyen az ég és tovább csökkenjen a hő. Nevezzük inkább felszíni hőmérsékletnek. Teregetés közben közel kerültem az ablakhoz és finom bőrömön éreztem, ahogy árad be a hideg. Ezért meg is szaporáztam a mozdulataimat. Természetesen holnapra havat mondanak a jósok meg jéghideget, további havazással.  A holnapit még csak-csak elhiszem, de a többit nem, mert a met.hu-n leírtak általában nem fedik a valóságot. Legalábbis a jövőre nézve, mert azt, hogy most éppen milyen az idő, általában egész jól eltalálják. Ezért teljesen felesleges előre tervezni a met.hu alapján, valószínűleg nem lesz igaz a holnaputáni terv. Viszont a jövő hét első napjától kellemes felmelegedést mondanak, tényleg ki fog törni a tavasz, lehet kiskabátot venni, a napszemüveg állandó kelléke az embernek (egyébként is az, anélkül ritkán hagyom el a házat), a hölgyekből is egyre többet fogunk látni, jó lesz ez.

Már csak valamilyen munka kellene, mert az ember feléli mindenét, amit az elmúlt hónapokban keserves munkával megszerzett, még mindig vannak kiadások. Szerencsére már közel sem annyi, mint 2009. év végén volt, így valamivel nagyobb a lelkesedés az élet iránt. Legalábbis ezen a téren.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr665515894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása