Egy Blog

#446 - Expo

2010. március 08. - ZsubiHUN

Lesz a hónap közepén, alig két hét múlva a Carstyling.hu Tuning Show és expo és kiállítás és még ki tudja, hogy mi minden. Már tavaly is tervben volt, hogy menni kellene rá, de sajnos elmaradt. Idén megint fellelkesültem, hogy már pedig ki kellene rá nézni, mert a belépő ára még vállalható, az élmény nem minden napi és kell az embernek, hogy lásson gyönyörű autókat és dögös hostesseket.

Az elmúlt évek visszajelzései és az évről évre növekvő terület alapján kénytelen vagyok arra következtetni, hogy ez nem egy szar dolog, szinte az egész fedett, így az időjárás sem tudja tönkretenni a kilátogatást, mint pl. egy gyorsuláson. Lesz mindenféle show (drift, Fuel Girls, tombola, stb), építenek a helyszínen autót, rengeteg külföldi kiállító és autó lesz, valamint móka és kacagás.

Akit esetleg érdekel a dolog vagy volt kint az elmúlt években, az kommentben nyugodtan számoljon be erről. Aztán akár egyeztethetünk is, hogy menjünk együtt. Ez esetben a baltás anyagyilkosság kizáró ok, de a 90-60-90 pozitívum.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr495515877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása