Egy Blog

#445 - Meggazdagodni

2010. március 07. - ZsubiHUN

Tökéletesen bordázott agyam egy éppen aktívan dolgozó zugából pattant elő pár perce a tökéletes meggazdagodáshoz vezető út első köve. Vagy lépcsőfoka. Esetleg métere. De mondhatnám, hogy megjelent a fény a távolban, csak végig kell járnom az oda vezető utat. Részletesebben nem írnék, mert még huncut módon ellopjátok az ötletemet. Az meg nem lenne szép dolog. Persze az sincs kizárva, hogy ezt már valaki régen kitalálta, de szerintem külföldiül megjelentetve egészen nagy piacot le lehetne vele fedni. Sőt, most eszembe jutott az egésznek a paródiája is, tehát egyből két könyvet tudnék piacra dobni, ami dupla meggazdagodást jelent. Néha meglepődök saját magam zsenialitásán... Lehet, hogy komolyabban bele is ásom magam a dologba, úgyis érdekelt a könyvírás. A könyvírásból egyébként egész kellemes pénzeket lehet szerezni úgy, hogy írsz valami szemetet. Csak figyelni kell, hogy tényleg szemét legyen, mert csak egyszer fizetnek, ha véletlenül sikeres lenne a könyv, abból már nem jár plusz pénz. Valószínűleg a megfilmesítési jogokból sem kapna az ember. Kivéve, ha felkérik a saját könyvének filmváltozatának forgatókönyv írójának.

Már csak utána kell nézni, hogy a témában milyen könyvek jelentek meg, ha jelentek és nekifogni az írásnak, a gondolatok gyűjtésének.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr315515875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása