Egy Blog

#442 - Sunshine!

2010. március 03. - ZsubiHUN

Olyan idő van kint, hogy beszarsz! Az égen egy felhő darabkát nem lehet látni, a fű zölddel, a madarak csiripelnek, az autókból szól a zene, ablakok lent, tetőablak nyitva, napszemüveg fent és élvezed a gyönyörű időt!

Ha lenne autóm, most biztosan kiállnék vele az udvarra (itt Pesten a ház elé), kiporszívóznám, teljesen kitakarítanám belülről és lemosnám. A jól végzett munkáért pedig beraknék egy CD-t, felkapnám az említett napszemüveget, az ablakok elmozdulnának a helyéről és gyökketővel krúzolnék a városban, bámészkodnék, élvezném a jó időt. Közben hívnám haverokat, hogy tegyék ugyanezt, találkozunk az itt és itt, bandázzunk a frissen mosott, csillogó villogó gépsárkányokkal. Kicsit később bedobunk egy bambit, hogy felfrissüljünk, elmegyünk hamburgert kajálni, amiket a csillogó villogó kocsijaink mellett eszünk meg a parkban. Természetesen a zene folyamatosan szólna, hogy még tökéletesebb legyen az élmény.

Természetesen, ahogy kezd lemenni a Nap, húzunk haza, mert hideg lesz és megfagyunk. De este összeülünk valakinél, filmet nézünk, betolunk pár sört - szigorúan párat - szórakozunk.

Hát menjetek ki a szabadba emberek! Erre az időre vártatok már hónapok óta!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr825515859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása