Egy Blog

#441 - Wow!

2010. március 01. - ZsubiHUN

Szombaton valami nagyon történt, mert ötvenkettő (52) egyedi látogató lépett az oldalra. Ez majdnem két és félszerese az átlagnak és majdnem kétszerese a csúcsnak. Ilyenkor lenne jó még részletesebb statisztika, amin lehet látni, hogy mikor hányan, honnan, mennyi ideig, milyen op. rendszerről, milyen böngészővel, stb. nézték meg az oldalt. Viszont az oldalletöltések száma nem volt ilyen kimagasló, tehát csak egy konkrét linkre jöttek ide azok, akik.

Közben a március is beköszöntött, egyre közelebb van a tavasz, a napsütés, a jó idő, a kiskabát. Tegnap este még az OMSZ oldala is így gondolta, de azóta módosult a terv, szerdán jön a hó. Igaz, hogy a maximum hőmérséklet 8°C lesz, de havazni fog. Vagyis havazhat, mert amit azon az oldalon írnak előrejelzés címszó alatt az leginkább távlati terv, jóslás, tipp, évekkel ezelőtti adat, stb. Biztosabb, ha az ember kinéz az ablakon, kimegy a teraszra és saját bőrén teszteli az éppen aktuális időjárást. Ez is változhat durván, lásd szombat, de legalább a pillanatnyi helyzetben biztosak lehetünk. Aztán a szél felélénkülésével minden borulhat percek alatt.

Már mondtam múlt héten, hogy így nem lesz jó, de csak nem akarja.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr975515856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása