Egy Blog

#437 - Szétcsúszva

2010. február 22. - ZsubiHUN

A péntek este tökéletesen példázza azt, hogy az elmúlt időszakban nem kicsit csúsztam szét, elsősorban lelkileg. Ami innentől mindenre hatással van, amin nagyobb mennyiségű alkohol bevitele semmit sem segít. Hacsak nem nyitja fel az ember szemét, hogy ideje lenne tenni valamit, mert ez így nem jó. Ezt tette. Már régen is volt ilyen, akkor is segítettek a keményen homályos emlékek, a teleportálások, a rossz érzés a pici lelkemben. Ettől függetlenül boldogabb lennék, ha nem így sikerült volna az összekapás, de a cél szentesíti az eszközt. De legalábbis az ember másként tekint az eseményekre. Egy kicsit.

Szombaton elhatároztuk, hogy megnézzük a Farkasembert moziban, mert kell a kultúra, nem árt járni a várost, ha már úgyis annyi a dolgunk. Az első vetítést lekéstük, mert itthonról egy óra alatt akkora távolságot tettünk meg BKV-val, ami gyalogosan 20 perc lett volna. Azaz a film kezdése előtt 20 perccel itthonról 20 percnyire voltunk. Hazajöttünk, majd egy jó óra múlva újra nekifutottunk a dolognak, immáron sikerrel. Természetesen a siker nem adta könnyen magát. Beértünk a NyugatiVégbe, alig 10 perccel a kezdés előtt. Átrohantunk az épületen, sebtiben megvettük a jegyet, kártyával, mert az milyen jó (igen, a tranzakció elég lassú volt), megvettük a nassolni valót, majd kezeltettük a jegyet ("ötös terem lesz, jó szórakozást") és beültünk a filmre. Kellemes, 12-es karikás előzetesek mentek, egy filmet le is fogok tölt meg is fogok nézni a moziban, majd elkezdődött a film.

12-es besorolás. o_O

Kellemes zene. o_O

A kék ég, felhőkkel. o_O

A főszerepben George Clooney. o_O

Jegy előkap, terem szám leellenőriz. Fejjel lefelé nézem! Megfordít. Kilences terem. Hogy az a jó @&°`íđÄ·°Ł][ß~! Felöltözik, pop-corn, gyömbér összeszed, többi nézőn átverekszik, teremből kirohan, másik termet megkeres, reménykedik, hogy még nem megy a film, teremajtó kiránt, berohan. Pont kezdődik a film. Lépcsőn fel, a megfelelő sor kiválaszt, két üres helyre beül, elhelyezkedik.

A film végül megérte a fáradtságot, de meglepő fordulatok nincsenek benne, jól összerakták, néhol megugrik az ember, kellően brutális és a vége is jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr575503159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása