Egy Blog

#429 - Négy

2010. február 04. - ZsubiHUN

Ennyi napja tart a szorgalmi időszak és már nem szeretem. Azt, hogy mennyi van még hátra, nem merem megszámolni. Viszont az órarendem legalább gagyi. A keddemet már szabaddá tettem, amitől a péntek lett hosszabb, de ekkor úgyis be kell menni, mert kötelező óra lesz. A hétfő kedvfüggő nap lesz, ha jobb lesz az idő, akkor talán több kedvem lesz akkor bemenni. Ellenben a szerda az maga a halál, kéthetente. Ha jogból megkapom a felmentést, akkor még a halálnál is rosszabb lesz, de majd kibírom valahogyan.

De négy napja tart a február is, ami havas, mint tavaly és szürke, mint mindig. Viszont minden egyes nappal egyre kijjebb megyünk a télből, jön tavasz, dagad a fa... Értitek. Bár ez a szerv nem pont a tavasz közeledtétől dagad, hanem mástól, de ebbe most nem menjünk bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr445503138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása