Egy Blog

#423 - Hangover

2010. január 27. - ZsubiHUN

Szeretem az olyan napokat, amik csak úgy eltelnek. Felkelek valamikor, bekapcsolom a gépet, elolvasom az egész internetet és a következő pillanatban este 10 van és unatkozok. Már majd' két hónapja megy ez és még egy hétig menni is fog. Viszont három hete minden szerdán nézem a Dr. House-t. Meg a Rómát is nézem, mert egy igen jó sorozat, csak sok vidámságot nem csal a lelkembe. Tekintve, hogy mindenki elárul mindenkit, pedig nem is biztos, hogy akarja, mindenki cselsző a másik ellen, hogy senkinek se legyen jó és bér gyilkolnak is. Szóval a napjaim észrevétlenül, jelentősebb események nélkül múlnak el. De holnap, ha minden jó lesz, megyek edzeni, hiszen már vagy egy hete eszek rendesen, a hasamról sem kell leszedni az anyajegyet, mert nem ellenséges, pénzem is van a bérletre és edzeni kell. Hogyha megkérdezik, hogy mim van, tudjam őszintén válaszolni, hogy izmom. Másból kifogytam.

Többféle pálinkát whiskey-gyömbérrel és sörrel keverni nem helyes dolog. Még akkor sem, ha eszel közben chipset és tésztát. Régen nem voltam ilyen beteg alkoholtól, mint ma. Szerencsére megmagyarázhatatlan dolgok nem történtek, mint a Másnaposok c. vígjátékban. Ahogy az is szerencse, hogy a második sms megírásába belealudtam. Hatalmas szerencse.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr395501316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása