Egy Blog

#417 - Elmúlt

2010. január 18. - ZsubiHUN

Azt hiszem minden olvasóm és a budapesti lakosok legnagyobb örömére a BKV sztrájknak vége lett, a felek nagy nehezen megegyeztek egymással, mindenki örül. Leszámítva azokat, akik nem tudták használni a bérletüket, hiába vették meg sok ezer magyar forintért, előre. Tehát innentől sztrájkos bejegyzés nem lesz, hacsak nem élnek ezzel a lehetőségükkel ismét a szakszervezetek.

A sztrájkkal együtt a vizsgaidőszaknak is vége, ma volt az utolsó vizsgám, reméljük görbülni fog. Nem örülünk felhőtlenül, de jelen gazdasági helyzetben ennyi deficit belefér egy félévbe.

Ez az utolsó Pszichológia vizsga egészen érdekes volt. Éreztem, hogy a tanárnő nem veszi véresen komolyan és elég kevesen is voltunk ezen az utolsó, hóeséses alkalmon, de erre nem voltam felkészülve. Kiegészítő tanárok természetesen sehol sem voltak, a tanárnő egész végig háttal nekünk olvasott, valamint nézte a hóesést. Vagy kiment a teremből. Segédanyag természetesen nem volt nálam, mert azt úgyis kiszúrják, úgysem tudom használni. Hát...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr485501302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása