Egy Blog

#402 - Epic fail

2009. december 09. - ZsubiHUN

Az élet még mindig a kevésbé szép felét mutatja felém, de legalább elfogyott a belem, olyan hasfalam lesz, mint ami már nagyon régen volt. :D

A vizsgaidőszak elrajtolni látszik, az első alkalmon már túl is vagyunk. Könnyed felvezetése volt az egész horrornak. Általános zh volt, egy oktatóval. Ez a dolog fel is tűnt az egyik srácnak és megkérdezte:

- Ez a zh mennyire fog beleszámítani a vizsgába?

Buta, kérdő tekintetek szegeződtek rá, majd a tanárnő:

- Ez a vizsga.

Csak nyolcvanan röhögtük ki. A többi vizsga valószínűleg nem lesz ennyire mókás, de a jövő szerdai Politológia után már csak ötön kell túl lennem és szabad leszek. Egészen vállalhatónak tűnik.
Munka az akad bőven, csak időben kellene döntenem a helyszínekről, mert így integethetek a bónusznak! Amit majd a promó végén fizetnek ki, egy összegben, hogy még véletlenül se legyen miből ajándékot venni szeretett családunknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr715500774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása